به مناسبت هفته جهانی غذا، آیین نمادین صبحانه سالم با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، بخشدار دیشموک و جمعی از مسئولان محلی در دبستان دخترانه دیشموک برگزار شد.
به مناسبت هفته جهانی غذا، آیین نمادین صبحانه سالم با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، بخشدار دیشموک و جمعی از مسئولان محلی در دبستان دخترانه دیشموک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ معاون غذا و دارو دانشگاه ابراز داشت: بسیاری از بیماری های دوران بزرگسالی مانند بیماری های قلبی و عروقی٬ افزایش فشارخون، بعضی از سرطانها٬ افزایش چربی خون و دیابت به نحوه تغذیه مرتبط است.
دکتر امام بخش قائدی افزود: چون عادات غذایی از دوران کودکی شکل می گیرد، بنابراین اصلاح عادات غذایی این دوران می تواند از برور بسیاری از بیماری ها در بزرگسالی پیشگیری کند.
وی اذعان داشت: مصرف نامناسب غذا بر توان جسمی و روحی(یادگیری و رفتار کودکان و نوجوانان) تاثیر شدید دارد.
دکتر قائدی عنوان کرد: مصرف صبحانه نیز از مهمترین رفتارهای غذایی است که باید در عادات غذایی فرزندان گنجانده شود که د رهمین راستا به مناسبت هفته غذا برنامه صبحانه سالم در دیشموک برگزار و به 400 دانش آموز لوازم نوشت ابراز هدیه داده شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج همچنین در سفر یک روزه خود به دیشموک از مراکز بهداشتی و دارخانه این بخش بازدید و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات قرار گرفت.
آیین نمادین صبحانه سالم






بازدید از مراکز بهداشتی و دارخانه بخش دیشموک


